A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дернівська гімназія Кам'янка-Бузької міської ради Львівської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки дорожнього руху «Увага на дорозі-життя у безпеці! (Бойко Т.М., 7 кл., Шира Г.І., 8 кл., Блащишин Л.М., 5 кл.)

 Учні 5, 7, 8 класів Дернівської гімназії разом із класними керівниками Блащишин Л.М, Бойко Т.М,Широї Г.І провели виховну годину ,,Увага!!! На дорозі - життя у небезпеці".Діти повторили правила пішоходів,пригадали правила дорожнього руху для безпеки власного жит тя та оточуючих,а також повторили дорожні  знаки ,які вже знали,і , водночас вивчили нові.А також,зрозуміли просту істину,,Життя - це шанс Скористайся ним.Бережи."

17:32 17.05.2024

Тиждень безпеки в 4 класі "Безпечна країна". (Щербакова Г.І., Поворозник І.В.)

Тиждень безпеки в 4 класі "Безпечна країна".  Учні пригадали правила дорожнього руху, вчилися користуватися цими правилами в різних умовах. Діти були учасниками онлайн квесту  "Правила дорожнього руху".

12:35 17.05.2024

Тиждень безпеки дорожнього руху у 2 класі.( Сідляр О.І., Олива Г.М.)

Тиждень безпеки дорожнього руху у 2 класі. Діти отримали нову інформацію про правила дорожнього руху. Розширили поняття про дорогу, перехрестя, дорожню розмітку й елементи дороги та пішохідний перехід. Розвинули вміння і навички свідомо дотримуватися Правил дорожнього руху, щоб уникнути травматизму і нещасних випадків.

12:30 17.05.2024

Майстер-клас з писанкарства (Іванець Н.В., 6-9 кл)

Писанка – особливий вид мистецтва, це чарівна окраса великоднього кошика. Розфарбоване яйце не просто радість для ока, не лише красивий атрибут свята, це глибокий символізм, коли кожна позначка сповнена певного значення, а також особлива енергія давньої традиції.

12:51 30.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень